Fortællinger fra hjertet

Feminint, sprudlende, forførende, jublende, eksotisk – blot et udvalg af de ord, der kan beskrive smykkerne fra Følsgaard Design.
Følsgaard Design er skabt til kvinder, der vil skille sig ud fra mængden, som hviler i sig selv og tør vise hvem de er.
Det er vigtigt for Følsgaard Design, at skabe nye former og smykkedesign, men der trækkes også tråde tilbage til gammel tid i kollektionerne. Smykkerne skal ikke bare være smukke, de skal også have andet indhold, end det materiale de er lavet i – historien bag smykkets udformning er mindst lige så vigtig, fordi man derved bærer en fortælling med sig.

Historien-bag3

Designeren bag

Som smykkedesigner bliver Therese Følsgaard aldrig træt af, at finde inspiration overalt omkring hende. Hun blev allerede som barn bragt ind i kunsten og arkitekturens farverige verdener. Disse er i dag en fundamental del af hendes inderste dna. Specielt kubismen og det abstrakte tilbyder mange fantastiske former, at arbejde med. Naturen ligger dog også tæt på hjertet; et resultat af at vokse op på landet.

Therese Følsgaard har med sin danske designuddannelse og canadiske håndværkeruddannelse skabt et fantastisk univers med sine unikke designs. Mange af smykkerne bliver tilsat skønne halvædelsten og krystaller, som giver både farve og ekstra kant til smykkerne.

Therese-skrev-dette